Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Oorzaken van verliefdheid

Wat zijn de oorzaken van verliefdheid?

Laten we eens dieper op die vraag in gaan, want wie wil nou niet weten hoe je sneller en langer verliefd kunt blijven!

1. Leuke ervaringen

Kom je elkaar steeds weer tegen op een onverwachte manier en tijdens fantastische momenten? Dan is de kans groter dat je steeds meer voor elkaar begint te voelen. Je associeert de ander dan bijvoorbeeld als vrolijk, avontuurlijk en spontaan. De volgende keer dat je op een feest staat denk je waar blijft ze / hij nou? Je gevoelens voor de ander beginnen al te groeien.

2. Elkaar begrijpen door samen te zijn

Misschien heel logisch, maar naar mate je meer met elkaar praat zal je elkaar ook beter leren begrijpen en zal je ook naar elkaar toe kunnen groeien waardoor je jezelf meer vereenzelvigd met de ander.

3. Mis elkaar

Als je elkaar af en toe niet ziet merk je dat je elkaar zwaar begint te missen. Dit is een teken dat je van elkaar houd. Door af en toe los van elkaar dingen te ondernemen met vrienden of familie versterk je de band en neemt het gevoel van verliefdheid toe.

4. Neem de tijd

Een relatie die overhaast ontstaat lijkt eerst spannend, maar koelt ook snel af. Door de tijd te nemen elkaar te leren kennen wordt de liefde intenser. De beginnersfout die veel mensen maken is dat ze direct met elkaar het bed induiken. Vaak is het spannender als je eerst een paar keer afspreekt en eerst een band ontwikkelt. Zo blijft de spanningsboog precies goed en ontwikkel je diepe gevoelens voor elkaar. Je verlangt dan echt naar het bij elkaar zijn.

Bron: http://www.jellekuiper.nl/