Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Oorzaken van customisatie binnen SharePoint en Office 365

Customisatie is belangrijk als je als ondernemer gebruik wilt maken van SharePoint en Office 365. Maar waarom is dat eigenlijk zo? In de eerste plaats is een aangepaste omgeving belangrijk om jouw werknemers van het juiste gebruiksgemak te voorzien. Ten tweede zorgt customisatie ervoor dat je de bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Een aangepaste omgeving wordt namelijk exact afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf.

Hoe werkt customisatie binnen deze Microsoft services?

SharePoint is onlosmakelijk verbonden met Office 365. Al jarenlang is het één van de grootste en meest gebruikte services van Microsoft. Door de jaren heen is SharePoint flink veranderd. Er zijn heel wat innovaties, evaluaties en verbeteringen toegepast. Dat maakt SharePoint tot de functionele tool zoals we dat nu kennen. Binnen de service kun je gebruik maken van veel handige functionaliteiten. Toch is dat niet altijd voldoende om bedrijfsprocessen en samenwerkingen te kunnen verbeteren. Elk bedrijf kent namelijk zijn eigen unieke structuur en behoeften. Customisatie is dan onmisbaar.

SharePoint afstemmen op de behoeften van jouw bedrijf

Steeds vaker kiezen ondernemers voor een customisatie binnen SharePoint en Office 365. Gelukkig biedt Microsoft hier voldoende ruimte voor. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van maatwerk applicaties binnen SharePoint of het ontwikkelen daarvan. Hiermee wordt niet alleen de onderlinge samenwerking verbeterd, maar kan er ook tegemoet worden gekomen aan de persoonlijke wensen en eisen binnen de onderneming. Wil je de customisatie van SharePoint in Belgie graag overlaten aan een expert? Ons ervaren team staat graag voor je klaar.

Maatwerk oplossingen binnen SharePoint en Office 365

Personaliseren en customiseren van SharePoint kan bijvoorbeeld met tools zoals Power Automate (MS Flow), PowerApps, Planner en OneNote. Als het over customisatie gaat, dan behoort ook een SharePoint Framework met React tot de mogelijkheden. De gehele “modern view” van SharePoint wordt gerealiseerd binnen een React framework. Naast customisatie van SharePoint en Office 365 zijn we ook gespecialiseerd in grafisch design en software ontwikkeling. Natuurlijk kun je ook op onze expertise rekenen voor videobewerking, platform onderhoud (simplistische wordpress blog wat-als-vragen) én website design.